Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تا ابتدای سال‌ تحصیلی جدید ۸۰۰ کلاس درس در استان تحویل و تا پایان سال ۱۴۰۱ نیز ۸۰۰ کلاس درس دیگر احداث می‌شود همچنین در نیمه اول سال ۱۴۰۲ ساخت ۷۰۰ کلاس درس پیش ‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، حسین مدرس خیابانی در نشست نوسازی مدارس اظهار کرد: هر خیری که تمایل به ساخت مدرسه دارد ظرف یک هفته با رعایت ضوابط تحویل زمین آن صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر نیاز رشته های فنی افزود: سیاست استان در ساخت مدارس به سمت هنرستان‌ها و مدارس فنی و حرفه‌ای است.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد:  تخصیص اعتبارات نوسازی مدارس استان در سال ۱۴۰۱ به رقم ۱۲۰۰ میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال قبل افزایش صددرصدی دارد.

وی با اشاره به ساخت مدارس از سوی خیرین تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ رقم آورده خیرین ۲۱۴ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ تاکنون این رقم به ۳۵۰ میلیارد تومان رسیده و در نوع خود بی نظیر و چشمگیر است.

مدرس خیابانی افزود: مقرر شد سازمان برنامه و بودجه نسبت به تامین اعتبار مشارکت خیرین در ۶ ماهه دوم سال اقدام کند به نحوی که حداکثر سه ماه پس از ساخت مدرسه از سوی خیر نوسازی مدرسه را تکمیل کند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ تعداد ۶۷۰۰ کلاس درس مجهز به سیستم سرمایشی و گرمایشی شده اند و این فرآیند با توزیع ۳ هزار دستگاه اسپیلت و کولر آبی استمرار خواهد داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی در بین مدارس استان توزیع شده و در سال جاری نیز ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه فتوکپی و پرینتر نیز در راستای تجهیز مدارس، تخصیص و توزیع شده است.

وی اذعان کرد: مصوبات سفر رئیس جمهور در خصوص مدرسه سازی صد درصد محقق شده و در سال ۱۴۰۰ رقم این مصوبات ۲۲۰ میلیارد تومان بوده که درسال جاری به ۲۸۰ میلیارد رسیده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: در سال ۱۴۰۰ سهمیه قیر اختصاصی به مجموعه نوسازی مدارس را دریافت کرده و بالغ بر ۲ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس عملی شده است.

وی افزود: رقم تخصیص اعتبار ۴ میلیارد تومانی تجهیزات هنرستانی در سال ۱۴۰۰ ، در سال ۱۴۰۱ به ۵۰ میلیارد تومان رسیده و این مهم در حال انجام است.

لکزایی ادامه داد: از مجموع کلاس‌های درس ساخته شده در سیستان و بلوچستان یک سوم دولتی، یک سوم مشارکتی و یک سوم آن خیرساز است و از مجموع ۸ پروژه در حال ساخت در حاشیه شهر زاهدان، ۳ پروژه تا اول مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مدرسه سازی سیستان و بلوچستان میلیارد تومان سال ۱۴۰۰ کلاس درس سال ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 

ایسنا/کرمانشاه به گفته رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه، در سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه مصوباتی برای پروژه‌های ورزشی استان به تصویب رسید که بخشی از آنها اجرایی شده و بخشی دیگر همچنان نیازمند اعتبار هستند.

محمدامین کنجدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سفر دور اول رئیس جمهور به کرمانشاه، اظهار کرد: در این سفر برای تعدادی از پروژه های ورزشی نیمه کاره و احداث چند پروژه جدید در کرمانشاه مصوباتی داشتیم. 

وی افزود: پروژه استخر قهرمانی یکی از این مصوبات بود. پروژه ای در دهکده المپیک کرمانشاه که سال ۱۳۸۶ کلنگ زنی شده، اما هنوز به سرانجام نرسیده است. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه پیشرفت فیزیکی کنونی این پروژه را ۷۴ درصد اعلام کرد و گفت: در سفر رئیس جمهور به استان حدود ۲۸ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه داده شد، اما باتوجه به اینکه از گذشته دیون زیادی داشت، این اعتبار صرف پرداخت دیون پیمانکار شد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتباری که امسال قرار است به این پروژه اختصاص پیدا کند هنوز مشخص نیست، افزود: تکمیل پروژه استخر قهرمانی کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد. 

به گفته این مسئول، شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی کشور مجری اجرای این پروژه و اداره کل ورزش و جوانان استان بهره بردار آن خواهد بود. 

کنجدی یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را پروژه سالن شش هزار نفری دهکده المپیک اعلام کرد و گفت: این پروژه از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است که سال ۱۳۹۱ کلنگ زنی شد و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

وی با بیان اینکه سال گذشته اعتبار چشمگیری به این پروژه اختصاص نیافت، عنوان کرد: مجموع اعتبار سال گذشته پروژه سالن شش هزار نفری ۶.۵ میلیارد تومان بود که بخشی از آن اسناد خزانه بود. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه را حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد. 

وی یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را احداث دو پروژه پیست اتومبیلرانی و پیست سوارکاری عنوان کرد، افزود: از چند سال پیش احداث این دو پروژه در دستور کار استان قرار داشت و در سفر رئیس جمهور به تصویب رسید، با این وجود سال گذشته برای این دو پروژه اعتباری اختصاص نیافت، اما برای امسال حدود چهار میلیارد تومان به آنها اختصاص پیدا کرده و احتمالا عملیات اجرایی آنها تا حدود یک ماه دیگر آغاز خواهد شد. 

کنجدی یادآورشد: این دو پروژه که در محل دهکده المپیک احداث خواهند شد، حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. 

وی احداث ۲۰ زمین چمن مصنوعی در سطح استان را از دیگر مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اعلام کرد و افزود: خوشبختانه در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته و با تخصیص اعتبار  مورد نیاز سال گذشته یازده زمین چمن را افتتاح و به بهره برداری رساندیم و برای ۹ پروژه باقی مانده نیز پیمانکار مشغول فعالیت است و در صورتی که اعتبارات به موقع تخصیص پیدا کند، ۹ زمین باقی مانده را نیز تا پایان سال به اتمام می رسانیم. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه در ادامه از تکمیل و تجهیز پروژه های ورزشی نیمه کاره کرمانشاه نیز به عنوان یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان یاد کرد و گفت: برای این پروژه ها حدود ۵۵ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده بود که هنوز تخصیص چندانی پیدا نکرده است. 

به گفته این مسئول، در صورت تخصیص اعتبار برخی از پروژه های ورزشی مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد همچون پیست دوچرخه سواری، پیست کانوپولو، زمین ساحلی، پیست اسکیت و آکادمی گلف در اولویت تکمیل قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟