Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سید مجتبی شفیعی درباره اینکه شهرداری وعده بازسازی و تامین پنج هزار دستگاه اتوبوس به چرخه اتوبوسرانی را در سال جاری مطرح کرده، در حالی که هنوز ورود ۶۵ اتوبوس از ۱۷۵ دستگاه خریداری شده، اجرایی نشده است، اظهار کرد: درباره ۶۵ دستگاه اتوبوس علت مربوط به قرارداد دوره قبل مدیریت شهری است که مشکلی در آن وجود دارد و بخش غیرنقد قابل توافق نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: شهرداری و شرکت خودروساز برای تامین بخش غیر نقدی آن باید بر سر یک ملک توافق کنند که هنوز این کار انجام نشده است. اگرچه در روزهای قبل از عید این توافق صورت گرفته و فکر می‌کنم طی چند روز آینده اتوبوس‌ها را تحویل بگیریم.

شفیعی درباره وعده شهردار تهران درخصوص تامین بیش از پنج هزار دستگاه اتوبوس در سال جاری توضیح داد: این تعداد کل کسری ناوگان اتوبوسرانی است و تمام آن را نمی‌توانیم در سال جاری تامین کنیم؛ در واقع ۹۰۰ دستگاه از سوی وزارت کشور تامین می‌شود که ۸۰ درصد سهم آن را وزارت کشور و ۲۰ درصد را شهرداری پرداخت می‌کند.

او اضافه کرد: ۱۴۰۰ دستگاه نیز بازسازی می‌شود، همچنین برای ۱۰۰۰ دستگاه در حال دریافت مجوز واردات هستیم که برای این تعداد با وزارت صمت توافق کردیم و در کمیسیون زیربنایی تایید شد. از منابع اوراق مشارکت نیز حدود ۷۰۰ دستگاه می‌توانیم تامین کنیم. پروژه دیگری نیز سازمان شهرداری‌ها در دست دارد و از محل تهاتر نفت قرار است تعدادی اتوبوس تامین شود. این پروژه از دو سال پیش آغاز شده و حدود ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ دستگاه سهم شهرداری تهران است که تامین می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که شهرداری به صورت مستقل چه تعداد اتوبوس در سال جاری خریداری می‌کند؟ اظهار کرد: توان شهرداری براساس اوراق مشارکت است. کاری که وزارت کشور انجام می‌دهد این است که ۸۰ درصد هزینه را تامین می‌کند و تقریبا باید آن را تمام شده فرض کرد چرا که قرارداد آن بسته شده است، اقدامات مربوط به پیش پرداخت انجام شده و خودروساز در حال تولید است و در یک برنامه زمان بندی ۱۴ ماهه دو هزار دستگاه اتوبوس را به کلانشهرها تحویل می‌دهند.

شفیعی افزود: تنها بحث زمان‌بندی تحویل است و وزارت کشور با توجه به مذاکرات شهردار و وزیر کشور، شهرداری تهران را در اولویت تحویل قرار دادند و تا پیش از پایان سال باید این ۹۰۰ دستگاه تحویل شهرداری تهران شود.

کد خبر 668923 برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه مدیریت شهری حمل و نقل شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری شهردارى تهران اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه مدیریت شهری حمل و نقل شهری دستگاه اتوبوس سال جاری وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۷۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد گفت: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که بتواند کمبود ناوگان آنها را جبران کند.

محسن شریعتی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در مجموعه شهرداری مشهد در حال حاضر ۱۷۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس در ۱۶۷ خط فعالیت می‌کنند و در ۳۷۰۰ جایگاه مسافر و ۱۷ پایانه اتوبوسی به مسافران ارائه خدمت می‌کنند.

وی با اشاره به مدل اتوبوس‌ها که ۱۲ متری و ۱۵ متری در سه‌محور و دو کابین هستند، افزود: انبوه اتوبوس‌های تندرو خطوط اصلی را خدمات می‌دهند، اما در بعضی خطوط که محدودیت‌هایی از جمله حاشیه شهر و تردد ماشین‌های سنگین وجود دارد که وسایل حمل‌ونقل دیگری مسافران را به پایانه‌ها و خطوط اصلی اتوبوس‌های تندرو منتقل می‌کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد ادامه داد: به ازای هر اتوبوس به صورت استاندارد باید دو و نیم برابر راننده وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که کمبود ناوگان اتوبوس‌رانی برطرف شود.

شریعتی با اشاره به محدودیت‌های به وجود آمده در خصوص استفاده از رانندگان پایه یک، کمبود نیرو در کلان‌شهرها و هزینه خرید اتوبوس تصریح کرد: عمدتاً تمام پتانسیل منابع انسانی به کار گرفته نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه یک عامل مثمرثمر در انتقال تجربیات و به دست آوردن اطلاعات جدید است.

کد خبر 750109

دیگر خبرها

  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند