Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@05:18:17 GMT

«طرح تمدید زمان تحویل قیر» دو فوریتی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۷۹۱۵۷

«طرح تمدید زمان تحویل قیر» دو فوریتی شد

به گزارش ایرنا، در ادامه جلسه علنی روز (یکشنبه ۲۲ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی دو فوریت طرح تمدید زمان تحویل قیر سال ۱۴۰۰، در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

سیدکاظم دلخوش اباتری به عنوان نماینده طراحان در بیان دلایل توجیهی خود جهت بررسی این طرح به صورت دوفوریت گفت: در زمان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ تغییراتی در بند (ز) تبصره (۱) ماده واحده این لایحه صورت گرفت و قرار شد قیر توزیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی در ادامه با برگزاری جلساتی با حضور وزیر نفت عنوان کرد: وزیر نفت به صورت مکتوب به آقای نیکزاد متعهد شد تا قیمت وکیوم باتوم (قیر) افزایش پیدا نکند و به روستاها و مدارس اختصاص داده شود اما وزارت راه تنها ۸۰ درصد این موضوع را اجرا کرده و ۲۰ درصد آن مانده و بنیاد مسکن نیز ۸۰ درصد آن را به انجام نرسانده است لذا شهرداری‌ها و سازمان نوسازی مدارس قانون را به درستی اجرا نکرده‌اند.

وی افزود: از آنجایی که تاریخ فوق نمی‌تواند مشکل روستاها و شهرها را حل کند، بر اساس این طرح مهلت اجرای آن را تا ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۱ تمدید کرده‌ایم تا قیر در راه‌های اصلی و فرعی روستایی استفاده شود.

مخالفان دو فوریت: افزایش فساد اداری با توزیع قیر رایگان/ نهادهای مربوطه به تعهدات خود عمل نمی‌کنند

سیدسلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه  در مجلس به عنوان مخالف نخست بررسی دو فوریت این طرح عنوان کرد: اگر قرار بود این قانون انجام شود تاکنون راه های اصلی و فرعی آسفالت می‌شدند و دلیل آن به خاطر سپردن مسئولیت‌ زیرساخت‌ها به شوراها و دهیاری‌ها علیرغم اختصاص بودجه است که باعث شده بنیاد مسکن و راهداری‌ها از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند لذا این مورد باید به صورت تهاتر در بودجه ۱۴۰۱ اجرا شود.پ

حسن نوروزی نیز به عنوان دومین مخالف بررسی دو فوریت این طرح با بیان اینکه حتی یک متر از مناطق رباط کریم و بهارستان از این قیر استفاده نکرده‌ است، گفت: این قیر به پیمانکاران به جای طلب آنها داده می‌شود در حالی که به اسم روستا اختصاص می‌یابد.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه این نوع توزیع قیر باعث افزایش فساد اداری در شهرها شده، اظهار داشت: قیمت قیر ۳۴ درصد کاهش داده می‌شود و ۴ میلیون تن رایگان توزیع می‌شود که خود فسادزا است و در حالی که در کشوری مانند چین تنها دو محل برای وکیوم باتوم در نظر گرفته شده، در ایران ۲۰۰ نقطه برای آن وجود دارد.

موافقان دو فوریت: روستاها نباید از قیر رایگان محروم شوند/ افزایش نظارت باعث کاهش سوء استفاده می‌شود

علی کریمی فیروزجائی به عنوان موافق بررسی دو فوریتی طرح تمدید زمان تحویل قیر سال ۱۴۰۰ گفت: این موضوع در زمان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ رأی آورد و در حال حاضر مناطق سردسیر بیش از مناطق دیگر نیازمند تخصیص قیر هستند که این طرح باعث اعطای فرصتی به آنها می‌شود.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سوی دیگر قیمت قیر با قیمت نفت گره خورده و در سال آینده افزایش می‌یابد که این طرح مانع افزایش قیمت می‌شود. همچنین برای جلوگیری از سوء استفاده‌ها باید نظارت افزایش پیدا کند.

محمد صفائی دلوئی به عنوان دومین موافق این دو فوریتی ابراز داشت: بر اساس این قانون تنها دو میلیون تن تحویل قیر پیش‌بینی شده است و ۴ میلیون تن نیست، همچنین تهاتری در کار نبوده و برای آن بودجه در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ تغییر دولت را داشتیم که باعث تأخیر اجرای قانون شد و با شروع کار دولت سیزدهم نیز فصل سرمای سخت‌تری را داشتیم که امکان آسفالت کردن را گرفت از این رو لازم است مدت زمان تحویل قیر ۱۴۰۰ تمدید شود و اگر شهری دارای روستا نیست نباید سایر شهرها که روستاهای متعددی دارند از این مهم محروم شوند.

در پایان نمایندگان با ۱۷۸ رأی موافق، ۱۶ رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع ۲۰۹ نماینده حاضر در جلسه با بررسی این طرح به صورت دو فوریتی موافقت کردند.

منبع: الف

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بررسی دو فوریت نماینده مردم دو فوریتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۹۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • زمان اعلام رسمی تمدید قرارداد تونی کروس مشخص شد
  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟