Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این شرکت با انتشار گزارشی ‌به مناسبت فرارسیدن چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از رشد ۴۵ درصدی عملکرد این گروه کشتیرانی طی ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

در این گزارش ضمن اشاره به اینکه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیش از ۱۴۰ فروند انواع شناور‌های فله‌بر، کانتینربر، چند منظوره، حمل کالای عمومی، تانکر، فراساحل، مسافری، رو رو، بارج و خدماتی به صورت مالکیتی و با ظرفیت حمل ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ میلیون DWT در اختیار دارد، تصریح شده است: کشتیرانی با در اختیار داشتن این امکانات موفق به حمل بیش از ۱۹ میلیون تن انواع محمولات در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ شده است که بیانگر افزایش ۴۵ درصدی عملکرد نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ است.

بر اساس این گزارش، حجم عملکردی یاد شده کسب سهم ۲۱ درصدی از حمل محمولات وارداتی و صادراتی غیرنفتی کشور طی ۹ ماه نخست سال جاری را برای این گروه بزرگ کشتیرانی در بر داشته است.

در بخش فله با مدیریت انواع شناور‌های فله‌بر، چند منظوره و تانکر در دریا‌های آزاد و حمل قریب به ۱۱ میلیون تُن انواع کالای فله خشک، عمومی و محمولات تانکری در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ رشد ۲۹ درصدی‌ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ در بنادر جنوبی کشور ثبت شده است.

شرکت کشتیرانی دریای خزر به عنوان بازوی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر نیز با مدیریت شناور‌های چندمنظوره موفق به حمل بیش از ۱.۳ میلیون تُن انواع کالا در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ شده است؛‌ با این حجم از عملیات نسبت به مدت مشابه سال ۹۹ رشد ۲۱ درصدی را در عملکرد به ثبت رسیده است و این میزان برابر با اخذ سهم بیش از ۳۲ درصدی از واردات و صادرات محمولات غیرنفتی در بنادر شمالی کشور است.

۱۱ فروند شناور فراساحل این گروه در بنادر جنوبی کشور ۲۹۴۷ روز عملیات را در ۹ ماهه سال جاری انجام داده‌اند، همچنین در بخش مسافری و رو-رو، سه فروند شناور در بنادر جنوبی ۶۵۰۸ نفر مسافر را در مسیر‌های داخلی و خارجی طی ۹ ماه نخست سال جاری جابه‌جا کرده‌اند که نسبت به جابه‌جایی مسافر طی سال ۹۹ که به علت شیوع کرونا به ۸۰۰ نفر تقلیل یافته بود رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

‌در حوزه حمل و نقل ترکیبی نیز رکورد حمل ریلی ۳۲۸۹ TEU محمولات کانتینری و قریب به ۵۷۱ هزار تن کالای غیرکانتینری طی مدت یاد شده، ثبت شده است، در این راستا بیش از ۲۴۶ هزار تن سوخت سنگین و ۱۱ هزار تن سوخت سبک مورد نیاز شناور‌ها تا پایان آذرماه ۱۴۰۰ با استفاده از امکانات حمل و نقل جاده‌ای و ریلی گروه کشتیرانی، تحویل شناور‌ها شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی کشتیرانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نسبت به مدت مشابه سال گروه کشتیرانی ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ نخست سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال

غلامحسین بهمنی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: همه ساله در ۶ ماهه نخست سال پیک مصرف تولید است که مسئولان با برنامه ریزی مناسب در خصوص واردات و اشباع بازار  می‌توانند از التهابات قیمت جلوگیری کنند.

او نرخ مصوب هرکیلو شکر برای مصرف کننده را ۳۴ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نبود سیاست و برنامه ریزی مناسب موجب شده تا قیمت هرکیلو شکر در بازار به بالای ۴۰ هزارتومان برسد.

بهمنی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست سال روزانه ۷ تا ۸ هزارتن شکر مورد نیاز است، گفت:  با توجه به آنکه شکر کشت پاییزه تنها ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن است، از این رو انتظار می‌رود یک میلیون تن کسری از طریق واردات تامین شود تا نوسانی در بازار رخ ندهد.

دبیر اسبق انجمن تصفیه کنندگان شکر ادامه داد: بنابر آمار قیمت هرتن شکر خارجی تحویل بنادر ۵۶۰ یوروست که با احستاب ارز نیما، برای واردکننده ۲۲ تا ۲۳ هزارتومان تمام می‌شود و بدین ترتیب هرکیلو شکر تصفیه شده در سامانه بازارگاه ۲۸ هزارتومان عرضه می‌شود.

او با بیان اینکه سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰ هزارتن شکر در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: بنابر آمار سالانه یک میلیون و ۴۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن شکر در داخل تولید و مابقی با احتساب ذخایر استراتژیک وارد کشور می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • یک مسئول سابق: طراح ایرانی را تحویل نگرفتیم، رفت در هند 25 میلیون موتورسیکلت را گازسوز کرد
  • نخستین گروه از زائران استان برای عمره مفرده اعزام شدند
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • مطالبات چایکاران تا فردا ۱۳ اردیبهشت تسویه می‌شود
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵