Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مجتبی عالی اظهار کرد: در مرداد ماه دامداران و شرکت‌ها در سامانه سبوس، سبوس مورد نیاز خود را با قیمت ۱۴۰۰ تومان خریداری کردند ولی این اقلام به آنها تحویل داده نشد. به عبارت دیگر کارخانه‌داران نه تنها این قیمت تعیین شده در سامانه را رعایت نکردند بلکه حتی اعلام کردند براساس نامه های وزرات صمت دامداران بایستی سبوس را با قیمت ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دامداران نیز تمایل به خرید سبوس با قیمت‌های بالا نداشتند و این سبوس‌ها بر روی هم انباشته شد. در نهایت به دلیل این انباشت و رطوبت بالا تمام این سبوس ها کپک زد. البته برخی از کارخانه‌داران توانستند با نرخ آزاد، بخشی از سبوس هایشان را بفروشند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران اضافه کرد: نامه نگاری‌های بسیاری در این زمینه شد. در نهایت ۸۰ درصد این سبوس ها را وقتی تحویل دادند که همه آنها کپک زده بود و بایستی معدوم می شدند.

وی تصریح کرد: وقتی قیمت سبوس در سامانه ۱۴۰۰ تومان تعیین شده فروش آن بیش از این قیمت معنی ندارد. متاسفانه این ماه هم سبوس با قیمت ۱۴۰۰ تومان در سامانه قرار گرفته ولی هنوز به دامداران  تحویل داده نشده است.

عالی با بیان اینکه ۲۸ درصد غذای دام سبوس است و از مردادماه تاکنون ۳۰ درصد از آن تامین شده، گفت: اگر قرار براین باشد که قیمت سبوس بالا برود طبیعتا قیمت شیر و گوشت هم افزایش خواهد داشت. زیرا شیرخام بر اساس سبوس ۱۴۰۰ تومانی قیمت گذاری شده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: همچنان در حال نامه نگاری هستیم تا این مشکل برطرف شود. یعنی به جای اینکه به فکر تولید باشیم و برای آن برنامه ریزی کنیم درگیر کارهای بیهوده هستیم. در نامه‌های ستاد تنظیم بازار شیطنت‌های خاصی وجود دارد و موارد دوپهلو ذکر می‌شود. به بیان دیگر مستقیم گفته نمی‌شود وقتی در سامانه قیمت مشخصی وجود دارد، فروش بیش از آن قیمت نباید اتفاق بیفتد.

کد خبر 627206 برچسب‌ها نهاده های دامی دامداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نهاده های دامی دامداری ۱۴۰۰ تومان سبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟

تین نیوز

عضو اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه اصلاح قیمت ها در بازار طلا و سکه طبیعی بود از احتمال ثبات قیمت طلا و سکه در نرخ های کنونی خبر داد.

​به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، قیمت طلا و سکه در روزهای اخیر نوسان افزایشی و کاهشی داشته است؛ تغییرات انس در کنار نوسان بازار ارز دو عاملی بود که باعث تغییرات قیمت طلا و سکه شده است؛ اما تقاضا همچنان در رکود به سر می برد.

عبادالله محمدولی، عضو اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره وضعیت بازار سکه و طلا اظهار داشت: شرایط بازار مساعد نیست پیش از این نیز گفته بودیم که قیمت ها در بازار روند اصلاحی خواهد داشت هر نوسان افزایشی یک اصلاحیه دارد.

وی اضافه کرد: قیمت طلا از هر مثقالی که بالای ۱۶ میلیون تومان بود دوباره به ۱۴ میلیون و ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان رسید باید دید در روزهای آینده شرایط چگونه رقم خواهد خورد.

این عضو اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره آینده بازار نیز عنوان کرد: قیمت انس طلا نیز از به نزدیک ۲۴۰۰ دلار رسید؛ اما در حال حاضر به کمتر از ۲۳۰۰ دلار رسیده است. به نظر می رسد در هفته های پیش رو قیمت ها در محدوده کنونی باقی بماند.

محمدولی افزود: بعد از عید نوروز وضعیت تفاضا مناسب نبود؛ اما احتمال دارد قیمت ها تثبیت شود تا از این طریق بازار کمی رونق بگیرد و شاهد افزایش تقاضا باشیم.

وی با خوش بینی نسبت به آینده بازار سکه و طلا گفت: انس جهانی به دلیل تحولات خاورمیانه روند افزایشی داشت؛ اما با آرام تر شدن شرایط قیمت طلای جهانی نیز کاهش یافت.

عضو اتحادیه طلا و جواهر تهران با تاکید بر اینکه باید از صنایع مولد حمایت کنیم؛ تصریح کرد: اگر صنعت طلا زیر چتر حمایتی دولت و مسئولان قرار بگیرد بهره وری آن برای اقتصاد کشور بسیار بیشتر از مقدار کنونی خواهد بود و مطمئنا می تواند در رشد اشتغال و ارزآوری نتایج خوبی داشته باشد.

محمدولی افزود: بسیاری از صنوف با علم روز دنیا بسیار فاصله دارند هنوز با تکنولوژی های جدید فاصله داریم، اما باید آموزش های لازم داده شود بعد تبلیغاتی آن را تقویت کنیم و با نگاه ویژه دولت اصناف را در کشور قوی تر کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که اجرای سامانه جامع تجارت چقدر در معاملات طلا و سکه اثر گذاشته است، اظهار داشت: در این زمینه بیشتر دچار فقر اطلاعاتی هستیم؛ مردم آگاه نیستند فعالان بازار نیز اطلاعات کافی ندارند. باید در این بخش که چند سامانه راه اندازی شده است اطلاع رسانی کافی انجام دهند.

این فعال بازار طلا با اشاره به اینکه مالیات طلا فقط برای اجرت و سود است؛ اضافه کرد: با آغاز به کار این سامانه مشتریان اطلاعات خود را به فروشندگان اعلام نمی کنند این شاید به دلیل کج سلیقگی هایی است که اتفاق افتاده و باعث بی اعتمادی مردم شده است باید در این زمینه اعتمادسازی را افزایش دهیم و نگرانی آنها را رفع کنیم.

قیمت طلا و سکه در بازار

در آخرین نرخ اعلامی توسط اتحادیه طلا و جواهر تهران هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۳ میلیون و ۴۳۷ هزار تومان رسید، قیمت جهانی طلا نیز ۲۳۰۴ دلار است همچنین هر مثقال طلا در بازار ۱۴ میلیونو ۸۹۰ هزار تومان شده است.

در بازار سکه نیز هر قطعه سکه تمام طرح جدید ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد، قیمت سکه طرح قدیم ۳۸ میلیون تومان، نیم سکه ۲۴ میلیون تومان، ربع سکه ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی نیز ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • همتی: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد پول چاپ کرده | از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰ بیشتر!
  • سامانه بارشی تا شنبه میهمان همدان ها
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • «نان کامل» چه نانی است؟