Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود شرایط سخت تحریمی و کرونایی، افزایش تولید و عرضه محصولات سایپا در دو سال گذشته به گونه‌ای بوده که تعداد تعهدات معوق این گروه خودروسازی به صفر رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سایپانیوز، سیدجواد سلیمانی ضمن بیان این مطلب، اظهار کرد: با تلاش مهندسان و کارگران خطوط تولید سایپا و همکاری زنجیره تامین، تعهدات معوق سایپا در شهریورماه 1400 به صفر رسید و تلاش می‌کنیم در صورت تداوم شرایط مناسب فعلی، از این به بعد محصولات تولیدی این گروه را به‌روز و بدون تاخیر به مشتریان محترم تحویل دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی گفت: شرایط تولید و به تبع آن تحویل خودرو به مشتریان، پس از دور جدید تحریم‌ها و نیز محدودیت‌های ناشی از کرونا با اختلال جدی مواجه شد اما گروه خودروسازی سایپا در عمل تحریم‌های ظالمانه غرب را در صنعت خودرو بی اثر کرده و در تلاش است از ماه جاری شرایط تحویل محصولات را به وضعیت سال های پیش از تحریم برگرداند.

مدیرعامل سایپا با بیان اینکه صفر شدن تعهدات معوق و تحویل خودرو در زمان تعیین شده در قراردادهای فروش برای اولین بار در شرایط تحریمی صنعت خودرو اتفاق می‌افتد، افزود: متاسفانه تامین مواد اولیه و قطعات مورد نیاز تولید خودرو پس از اعمال تحریم‌های بین المللی با محدودیت‌هایی مواجه شد که شرایط شیوع ویروس کرونا نیز این مشکلات را تشدید کرد.

وی ادامه داد: در نتیجه این محدودیت‌ها، تولید خودرو در مقطعی کاهش قابل توجهی داشت که تناسب عرضه و تقاضا را از بین برد اما با تلاش و خودباوری کارکنان صنعت خودرو و همراهی قطعه‌سازان، روند تولید به وضعیت مطلوب بازگشت و اهداف شوم کشورهای متخاصم در توقف چرخ های تولید کشور در صنعت راهبردی خودروسازی به نتیجه نرسید.

سلیمانی در ادامه به خروج پراید از خط تولید نیز اشاره کرد و گفت: در سال‌های گذشته پراید سهم قابل توجهی از تیراژ تولید سایپا را به خود اختصاص داده بود و انتظار می‌رفت با توقف تولید آن که یکی‌ از برنامه‌های مهم ما در ارتقاء کیفی محصولات بود، تولید گروه سایپا با افت تیراژ محسوسی مواجه شود، اما توانستیم در کمتر از دو ماه محصولات جدید را در خط تولید جایگزین پراید کنیم و حتی در پایان سال 99 بدون پراید شاهد افزایش تولید سایپا نسبت به سال 98 بودیم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در بهمن ماه 97 و در نتیجه سوء مدیریت‌های گذشته و فشار تحریم ها، 520 هزار تعهد در سایپا ایجاد شده بود که بیش از 300 هزار تعهدِ آن، سررسید و معوق شده بود و مشتریان در انتظار دریافت خودروهایی بودند که از وقت تحویل آن زمان زیادی گذشته بود.

سلیمانی افزود: از همان زمان، با اجرای پروژه ها و برنامه های کوتاه‌مدت و بلندمدت در زمینه های تولید، فروش و مالی، روند رو به بهبود در فرآیندهای گروه خودروسازی سایپا را آغاز کردیم و در کوتاه‌ترین زمان ممکن و تنها پس از چند ماه، تولید را از حدود 600 دستگاه به بیش از 2000 دستگاه در روز رساندیم.

وی با بیان اینکه 300 هزار تعهد سررسید شده و معوق به جا مانده از مدیریت های قبلی، معادل حدود 9 ماه تولید خودرو در سایت‌های تولیدی سایپا بود، اظهار کرد: با توجه به نیاز بازار و تلاش سایپا برای عرضه خودرو و جلوگیری از تشدید واسطه‌گری، به صورت همزمان کاهش تدریجی تعهدات معوق نیز در دستورکار سایپا قرار گرفت و امروز با افتخار می توانیم اعلام کنیم که با وجود مشکلات متعدد ناشی از تحریم و کرونا، تعهدات معوق سایپا به صفر رسیده و کل تعهدات نیز از 520 هزار دستگاه معادل 15 ماه تولید به 170 هزار دستگاه که معادل 5 ماه تولید است کاهش یافته و از این به بعد سایپا حداکثر سعی خود را خواهد کرد که در صورت تداوم همین روند، هیچ خودرویی را با تاخیر تحویل ندهد.

مدیرعامل گروه سایپا در خصوص خودروهای CKD و  برند مشترک نظیر ساندرو و برلیانس و ... که به دلایل بدعهدی شرکت‌های خارجی به هیچ وجه امکان تولید ندارند و طبق اعلام سازمان‌های ذی ربط، استانداردهای جدید را پاس نکرده و مجوز شماره‌گذاری هم دیگر ندارند نیز گفت: تعداد بسیاری از مشتریان این خودروها با شرکت در طرح‌های تبدیل، حواله‌های خود را به محصولات جاری تبدیل کرده و خودروهای خود را تحویل گرفته‌اند.

وی در این باره ادامه داد: تعداد محدودی از مشتریان محترم هم که تاکنون ‌اقدام به تبدیل خودرو خود نکرده‌‌اند در صورت اقدام به تبدیل در اسرع وقت خودروهای خود را تحویل می‌گیرند.

سلیمانی با اشاره به اینکه طبق ضوابط جاری، خودروسازان موظفند یک ماه پس از تاریخ تکمیل وجه نسبت به تخصیص شماره بدنه و صدور فاکتور فروش اقدام کنند، افزود: مشتریان محترم که تکمیل وجه کرده‌اند در صورت هرگونه تاخیر بیش از مدت مذکور، برای کسب اطلاعات از فرآیند و وضعیت خو‌درو خود می‌توانند با مرکز امور مشتریان سایپا با شماره 096550 تماس بگیرند تا در صورت بروز موارد استثناء، موضوع پیگیری و خودرو در روند تخصیص و تحویل قرار بگیرد.

وی ادامه داد: همچنین سامانه پرسش و پاسخ به سوالات از طریق سایت اینترنتی شرکت سایپا به نشانی www.saipacorp.com ایجاد شده است و مشتریان می‌توانند با ثبت سؤالات خود در سامانه مذکور، پاسخ‌های لازم را دریافت کنند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در پایان گفت: تلاش برای افزایش تولید، اولویت نخست سایپا در دو سال گذشته بوده و با توجه به برنامه های اعلام شده از سوی وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنعت خودرو، افزایش تیراژ تولید و تنوع‌بخشی به سبد محصولات در دستور کار قرار خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گروه خودروسازی سایپا افزایش تولید تعهدات معوق صنعت خودرو تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا

مدیر صادرات گروه خودروسازی سایپا گفت: در سال جاری، ساینا اس اتوماتیک به عراق صادر خواهد شد.   به گزارش سایپا منصور ابطحی با اعلام این خبر درباره روند صادرات خودروهای سواری و تجاری که گروه سایپا در سال جاری دنبال خواهد کرد،‌ اظهار داشت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته،‌ صادرات محصولات سایپا در سال جاری به کشورهای مختلف ۳ برابر خواهد شد. بدین جهت محصولات گروه خودروسازی سایپا به کشورهای همسایه،‌ آسیای میانه‌ و کشورهای آفریقایی صادر می‌شود. بر این اساس قصد داریم در بازارهای عراق، سوریه،‌ روسیه و ونزوئلا حضور و نقش پر رنگ‌تری داشته باشیم.   وی با بیان اینکه بازار عراق برای ما خیلی مهم و استراتژیک است،‌ یادآور شد: در سال جاری ساینا اس اتوماتیک به عراق صادر خواهد شد. همچنین سطح روابط و همکاری‌های صنعتی خود را با کشورهای آفریقایی افزایش خواهیم داد. بدین جهت بنا شده خودروهای تجاری سبک زامیاد (فرمان راست-فرمان چپ) و خودروهای اقتصادی گروه سایپا (کوییک-اطلس-ساینا) به این کشورها صادر شود.   ابطحی تاکید کرد: کشورهای آفریقایی شانس بزرگی برای کسب و کارهای ایران به خصوص حوزه خودرو دارد و از این رو با خیلی از کشورهای آفریقایی مذاکرات جدی شروع شده است.   مدیر صادرات گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه بازار روسیه بسیار بزرگ است و محصولات گروه سایپا امکان صادرات به این کشور را دریافت کرده‌اند،‌ گفت: با توجه به اخذ گواهی استاندارد صادرات کالا به روسیه (GOST)،‌ از ابتدای تابستان سال جاری صادرات خودروهای کوییک و ساینا اتوماتیک و دنده‌ای گروه سایپا به کشور یاد شده آغاز می‌شود و البته در حال برنامه‌ریزی هستیم که مجوزهای لازم برای صادرات شاهین پلاس را هم دریافت کنیم.   وی تاکید کرد: برنامه صادرات خودرو به ونزوئلا نیز در تابستان سال جاری در حال نهایی شدن است و محصولات ساینا و کوییک به این بازار ارسال خواهد شد. در دور جدید همکاری با طرف ونزوئلایی در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، چند محموله هزار دستگاهی خودروی آماده (CBU) به بازار مزبور صادر شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • همتی: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد پول چاپ کرده | از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰ بیشتر!
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+ قیمت
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • نارضایتی متقاضیان از تاخیر در تحویل خودروی جک اس ۵
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا